top of page
  • heesvank

Wil jij de 100ste donateur zijn?

Bijgewerkt op: 28 mrt.


We vonden met zijn allen de afgelopen dagen dat Margreet in het ziekenhuis was moeilijk. Ik weet dat Margreet veel liever thuis is en niet graag in het ziekenhuis verblijft. Vanuit die gedachte wil je ook graag voor haar dat ze naar huis mag. Tegelijk hebben we ons zorgen gemaakt over de extra bijwerkingen, welke impact heeft dit en voor hoe lang zal Margreet insuline krijgen? Het is fijn dat Jeroen en Judy samen naar het ziekenhuis konden, op bezoek toen ik nog op de laatste dag van de klimaatexpeditie was. Gelukkig mocht Margreet daarna na enkele dagen het ziekenhuis uit en is ze dinsdag thuis gekomen. Ze krijgt thuis ondersteuning voor de insuline en zal het later zelf overnemen. Op donderdag 4 april zal een gesprek plaatsvinden tussen Margreet en Kurt met de artsen wat te doen met de chemo behandelingen. Kunnen deze nog wel worden doorgezet worden? Of is het toch verstandiger sneller over te stappen naar de nieuwe dendritische celtherapie in Keulen. Een spannend gesprek dus.


Ondertussen zijn we zo blij met alle donaties die binnenkomen. We hebben al een mooi bedrag opgehaald van € 11.110 door een interessant getal van 99 donateurs. Wil jij de 100ste donateur zijn? Ga dan nu naar onze doneerpagina: https://www.doneeractie.nl/help-margreet-v-hees-door-te-leven/-88746 , of maak een bedrag over via de onderstaande QR-code op de website. Wij zijn echt heel blij met deze hulp.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Margreet & Kurt zijn thuis

Vandaag is Margreet ‘thuis’ gekomen in Antwerpen. We hebben de reis andersom weer gemaakt. Het is raar de reis te maken zonder dat Margreet bij ons in de auto zit. Ik laad voor de vierde keer bij Fast

Comentarios


bottom of page